Tekúci dym - backflow

Čo je to prúdiaci dym alebo tiež backflow?

Fontány na tekúci dym sú vyrobené tak, že dym zo špeciálneho kužeľa steká nadol a vytvára dojem dymového vodopádu. Budete na to potrebovať špeciálne vonné kužele.

Ako fungují vonné kužele?

Aesthetic incense background wallpaper, aromatic spa experience

V spodnej časti vonného kužeľa je otvor, ktorý umožňuje dymu prúdiť opačným smerom. Kužely so spätným tokom vytvárajú hustý dym, ktorý je ťažší ako vzduch a padá v dôsledku gravitácie, čo vytvára fascinujúcu vizuálnu šou.

Ako sa používa stojan na spätný dym?

Na tanierik stojana umiestnite špeciálny kužeľ na spätný dym. Tieto stojany majú dutinu, ktorá umožňuje prúdenie dymu. Uistite sa, že povrch je čistý a kužeľ je bezpečne upevnený.

Zapáľte kužeľ zapaľovačom a nechajte ho niekoľko sekúnd horieť, kým sa špička nezačne sfarbovať do oranžova. Potom plameň sfúknite. Teraz je kužeľ pripravený na použitie a vy si môžete vychutnať príjemnú atmosféru.

V našej ponuke nájdete rôzne vône kužeľov, ktoré pomáhajú relaxovať a odbúravajú stres. Navodzujú príjemný pocit a sú vítaným spoločníkom pri meditácii. Spätne prúdiace vonné kužele možno použiť na energetické vyčistenie priestoru, odstránenie zlej energie a podporu pokojného prostredia.

Ak máte radi orientálne vône na prevoňanie domova, pozrite si ďalšie produkty vhodné na meditáciu, ako sú kadidlo alebo vonné tyčinky.

Poznámka: Držiak majte na nehorľavom mieste. Nenechávajte horieť bez dozoru.