Nalaďte sa na Vianoce

Pre mnohých z nás sú Vianoce obľúbeným obdobím roka. Osvetlené ulice, vôňa pomarančov a vareného vína, koledy alebo vyberanie darčekov. Ak aj vy milujete vianočnú atmosféru, máme pre vás niekoľko tipov, ako ju vniesť do vášho domova.

  • Vyberte si vianočnú vôňu

Sviečka so správnou vôňou pripomínajúcou vianočný čas vám pomôže navodiť tú správnu náladu. Pre adventné obdobie sú typické napríklad vône jabĺk, škorice, pomaranča, klinčekov, perníkov alebo vareného vína.

A ešte jedna zaujímavosť: Škorica je tiež známa svojimi hrejivými vlastnosťami. Preto sa najčastejšie používa v zimných nápojoch a pri pečení.

  • Nezabudnite na vianočné osvetlenie a dekorácie

Osvetlite svoj dom svetelnou reťazou. Môžete ju použiť vonku na balkóne, na ráme dverí alebo v interiéri v okne či ležérne umiestnenú na parapete. Pred vchod umiestnite rohožku. Jej veselá vianočná atmosféra vás naladí vždy, keď prekročíte prah.

  • Vianočný kuchynský textil si zamilujete

Náš byt je už vyzdobený a vonia príjemnou vôňou sviečok, takže je čas piecť. Odložte svoju každodennú zásteru a vyberte si jednu s vianočnými motívmi. Zásteru môžete zladiť s utierkami a chňapkami v rovnakom vzore. Pečenie bude naozaj zábavné a navyše budete vyzerať skvele.

  • Výber vianočných darčekov

Teraz je všetko dokonalé. Zababušte sa do teplej deky (najlepšie so zimným motívom 😉 ), dajte si šálku čaju z vianočného hrnčeka a začnite vyberať vianočné darčeky. Aby sme vám túto úlohu uľahčili, nájdete tu starostlivo vybrané a už zabalené vianočné darčekové sady. Nájdete tu darčekové sady bytových vôní, prikrývok, ale aj parfumov a čajov.